Lawak Kampus Jilid 21 will release on 22 October 2014 | Stay tuned...
Back to Top

Lawak Kampus Online

Available on your android devices
+support for Android 4.0+


ICS JB KK
(ICS, JB, KitKat)
Lawak Kampus Online v.4.0.apk
((Lawak Kampus Online v.4.0))

What's New
_____________________________
 Fast loading 
 Smooth user interface 
 Remove loading screen 
 Stylish graphic template
_____________________________ 


Click image to read / download 

Lawak Kampus Jilid 21

Lawak Kampus Jilid 21 HD version (Stay tuned!!!)

[[Tolong klik Iklan Nuffnang ok?]]

Lawak Kingdom Jilid 1

Lawak Kingdom Jilid 1 HD version

Lawak Kampus Jilid 20

Lawak Kampus Jilid 20

Lawak Kampus Jilid 19
Lawak Kampus Jilid 19

Lawak Kampus Jilid 18

Lawak Kampus Jilid 18

Lawak Kampus (Jilid 17)

Lawak Kampus Jilid 17

Lawak Kampus (Jilid 16)

Lawak Kampus (Jilid 16)

Lawak Kampus (Jilid 15)

Lawak Kampus (Jilid 15)

Lawak Kampus (Jilid 14)

Lawak Kampus (Jilid 14) 

Lawak Kampus (Jilid 13)

Lawak Kampus (Jilid 13)

Lawak Kampus (Jilid 12)

Lawak Kampus (Jilid 12)

Lawak Kampus (Jilid 11)

Lawak Kampus (Jilid 11)

Lawak Kampus (Jilid 10)

Lawak Kampus (Jilid 10)

Lawak Kampus (Jilid 9)

Lawak Kampus (Jilid 9)

Lawak Kampus (Jilid 8)

Lawak Kampus : Connection (Jilid 8)

Lawak Kampus (Jilid 7)

Lawak Kampus : Move On (Jilid 7) 

Lawak Kampus (Jilid 6)

Lawak Kampus : Teamwork (Jilid 6)

Lawak Kampus Log In (Jilid 5)

Lawak Kampus Log In (Jilid 5)

Lawak Kampus : League (Jilid 4)

Lawak Kampus : League (Jilid 4)

Lawak Kampus : Revive (Jilid 3)

Lawak Kampus : Revive (Jilid 3) 

Lawak Kampus : Rebound (Jilid 2)

Lawak Kampus : Rebound (Jilid 2) 

Lawak Kampus (Jilid 1)

Lawak Kampus (Jilid 1) 

30 comments:

  1. Kenapa takdapat buka komik slepas sya dwnload ????????

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maaf... Kalau download guna smarphone android/iPhone , file kena extract dulu baru boleh buka . Thanks for feedback . :-) Harap dapat membantu .

      Delete
    2. Kalau dwnload guna PC xperlu extract ke ????

      Delete
    3. Kalau download guna PC kena extract jugak , guna Winzip/Winrar .

      Delete
  2. Awak ..sorry ganggu lagi ....
    Komik tu ..cuma dlm bntuk gambar ke ????? Bukan PDF ???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yyupp.. It's okayy.. Komik tu dah dalam bentuk gambar sekarang ni , sebabnya nak memudahkan lagi user android phone baca , tak payah guna software nak bukak pdf , so boleh bukak album je kalau nak baca.. :-)

      Delete
  3. salam bro..thanks for this effort..semoga Allah balas jasa ko..hehe
    nk tnya sikit ni..selalu lawak kampus ni brapa bulan skali eh keluaran dia?

    ReplyDelete
    Replies
    1. W'salam... Sama2 , InShaaAllah . Setiap kali ada Lawak Kampus Jilid yang baru keluar , 2 minggu selepas tu versi online akan keluar . Thanks for comment . :-)

      Delete
  4. Replies
    1. Sorry.. Takde , sebab setakat ni share hanya Lawak Kampus sahaja , mungkin masa akan datang . :)

      Delete
  5. Out of stock ke????? Kejamnya realiti ... :/

    ReplyDelete
  6. x sangka ada jugak orang yg murah hati ni.semoga tuhan merahmati kau wahai boyz_ed

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah... Mudah-mudahan la ehh, InShaaAllah . Amin...

      Delete
  7. Thanks bro :) tak yah susah nk beli smpai rm8.50

    ReplyDelete
    Replies
    1. Orritee bro.. You're most welcome! Rajin2 la melawat sini ehh? :-)

      Delete
  8. bila lawak kingdom ada lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. InShaAllah sebelum bulan ramadhan.

      Delete
  9. brooo lu terbaik lahhh ... gua respect sma lu kaw kaw

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. InShaAllah sebelum bulan Sept. Admin tengah kekeringan duit sekarang ni.. Huhu :p

      Delete
  11. Abang , nak jilid 21 ! Terima kasih taw ! Update laa awal yaaa !

    ReplyDelete
  12. lambatnye jilid 21 nk kluaaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. InShaAllah, admin akan update Lawak Kampus Jilid 21 pada 22 Oktober 2014 (Rabu) Stay tuned ya... :-)

      Delete
  13. admin , kata 22 oktober , sekarang dah 23 october ni admin . tertunggu sangat sangat ni :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya Allah.. Maaf sangat2, admin tengah kekangan masa ni. Tak sempat, balik sekolah pun lewat sekarang ni. Admin akan cuba kalau boleh secepat mungkin.

      Delete

- Satu komen ok ?
- Terima kasih kerana sudi komen
- Komen anda akan di-review sebelum di-publish

Have a nice day !